Të gjitha kategoritë
EN

home>PRODUKTE>Hollim i trupit dhe pajisje për formësimin e fytyrës

@ S $ Q ([3 ($ JU} G @ HL751IE2Q)
`0IYI) VA [%}) [UKFQ8_OV6S
4 {% `[L`UD1XYUM $ 5RZ $ M% RK
8WMLN9QC $ K $} YYLNC4) J1WS
JA2P%2R(80SYI719NT@(0S8
Produkte bukurie me cilësi të lartë gur i çmuar u rrit kuarci fytyrë rul hollim pajisje massager
Produkte bukurie me cilësi të lartë gur i çmuar u rrit kuarci fytyrë rul hollim pajisje massager
Produkte bukurie me cilësi të lartë gur i çmuar u rrit kuarci fytyrë rul hollim pajisje massager
Produkte bukurie me cilësi të lartë gur i çmuar u rrit kuarci fytyrë rul hollim pajisje massager
Produkte bukurie me cilësi të lartë gur i çmuar u rrit kuarci fytyrë rul hollim pajisje massager

Produkte bukurie me cilësi të lartë gur i çmuar u rrit kuarci fytyrë rul hollim pajisje massager

hetim
Përshkrim

Karakteristikë: Zbardhimi, Heqja e Fytyrës, Pastruesi i Rrudhave, Rinovimi i Lëkurës
Zbatimi: Për përdorim shtëpiak
Certifikimi: Tjetër
Shërbimi pas shitjes i ofruar: Mbështetje në internet
Garancia: Viti 1
Materiali: 100% lodh natyral
Ngjyra: Trëndafil
Emri: rul masazhi
Përdorimi: Kujdesi Shëndetësor Personal
Paketa: kuti për dhuratë / përshtatur si ideja juaj
Size: 40-145mm
Lloji: Mjet bukurie me shumë funksione
%`Y_JVSR})5W51{B2$63~95E (6) `J @ {BJQCYJ% R7JL [$ WYZNEE {] $ U (T () $] M3 (GP70S4)638H59L @ {QL @ ZS} `SAIOZ @ MF`R9CIQ74RMLWF} GA`F ~ S [F

specifikimet
hetim